Olet täällä

30.1.2018 - 14:09

Waltin uusi verkkokauppa käytössä

nettikauppa.jpg
Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa, jota asiakkaat voivat nyt käyttää. Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita.

Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi   Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita.
Uusia matkakortteja kaupasta ei voi kuitenkaan ostaa, vaan kortin ostotoiminnallisuus jää erilliseen palveluun. https://nettilataukset.waltti.fi

Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä
mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:
a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.

b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.
Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

HUOM! Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.

Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Nettipalvelu toimii toistaiseksi vain kaupunkiliikenteen korteilla.

Nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään uutta Waltti-kauppaa!

Waltti-kauppa: https://kauppa.waltti.fi

Uuden waltti-matkakortin ostaminen tapahtuu osoitteesta: https://nettilataukset.waltti.fi

Uusimmat