Olet täällä

Waltti-kortin nettilataus

Waltin nettipalvelussa voit ladata kaupunkiliikenteen tai seutuliikenteen matkakortille uuden kauden tai lisää arvoa sekä tarkistaa kortille ladattujen tuotteiden tilan. Seutuliikenteen osalta matkakortin nettipalvelu on otettu käyttöön 13.6.2018.

Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi. Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. (Uusia matkakortteja uudesta palvelusta ei voi ostaa). Uuden matkakortin tilaaminen taas tapahtuu osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi.

Siirry nettipalveluun klikkaamalla korttia. Nettipalvelun käyttöohjeen löydät täältä.

Tärkeä tiedotus seutuliikenteen matkakortin haltijoille! Seutuliikenteen matkakortille on saatavissa kaksi eri kausilipputuotetta kotikunnasta riippuen:

  • Kuntakohtainen kausilippu (Kausi aikuinen 30 tai Kausi lapsi 30) asiakkaille, joiden kotikunta on Kajaani, Paltamo, Ristijärvi tai Sotkamo.
  • Yleiskausilippu (Aikuinen yleiskausi 30 tai Lapsi yleiskausi 30) asiakkaille, joiden kotikunta on mikä tahansa muu kunta.

Korttia ladattaessa netissä, linja-autossa tai asiakaspalvelupisteessä asiakkaan tulee varmistua siitä, kumpi kausilipputuote hänellä on ennestään ladattuna matkakortille. Jos asiakas lataa väärän kausilipputuotteen, ei kausilippu toimi. Kaikki ennen 20.7.2018 myydyt kausiliput ovat kuntakohtaisia kausilippuja.

Waltti-nettipalvelu