Olet täällä

Kätönlahden koulun aamu- ja iltapäivätoiminta

Toimintaa aamusta iltaan

Palvelut

ipap_mg_0014.jpg

AAMUPÄIVÄTOIMINTA

Aamupäivätoiminta on järjestetty Spartakin iltapäiväkerhon kanssa samoihin tiloihin klo 6.30-10.00. Ryhmän ohjaajina toimivat  Kati Tervo p. 044-7100027 ja Mervi Kettunen p. 044- 7148201.

 

ILTAPÄIVÄTOIMINTA

Spartak

Spartak Kajaani ry järjestää, ensisijaisesti 1-2 luokkalaisille lapsille turvallista ja virikkeellistä iltapäiväkerhotoimintaa koulun tiloissa.

Kerhon pääpaino on liikunnassa, kädentaidoissa sekä itsensä ilmaisun kehittämisessä. Spartakin toiminnan yhteinen punainen lanka terveiden elämäntapojen ja liikunnan edistämisessä kohdistuu myös varhaiskasvatustoimintaan. Tämän vuoden teemana iltapäiväkerhoissa on yhteisöllisyys, kestävä kehitys, hyvät tavat sekä seikkailupedagogiikka.

Yhteyshenkilö: Marketta Korhonen (050 4301232, 045 2630236, ip.katonlahti(at)gmail.com). 

Seurakunta

Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun välistä kasvatustyötä sekä lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua. Koululaisten ip-toiminta tarjoaa mahdollisuudet ohjattuun, monipuoliseen, virkistävään toimintaan, turvalliseen yhdessäoloon ja lepoon koulutettujen lastenohjaajien ohjauksessa. Toimintaan kuuluvat mm. vapaa leikki, yhteisleikit, ulkoilu, liikunta, musiikki ja käden taidot. Tavoitteena on tukea lasta arjessa selviytymisessä.  Ip-toiminnan luonteeseen kuuluu myös lapsen kristillinen kasvatus kodin kasvatuksen tukena. Toiminnassamme lv. 2016-7 on käytössä Tunnemuksu ja Mututoukka tunnetaito-ohjelma, jonka avulla opastamme lapsia tutustumaan omaan tunne-elämään. Tarjoamme myös välipalan, joka sisältyy hintaan.

Toivomme mutkattoman yhteyden löytymistä ip-toiminnan ja kodin välille. Lapsen koululäksyistä on aina vastuu vanhemmilla, mutta lapsella on mahdollisuus tehdä läksyjä iltapäivän aikana. Tiedot lapsesta ja lapsen asioista ovat luottamuksellisia.

Mikäli koululaisenne ei tule toimintaan mukaan jonain päivänä, odotamme vanhempien ilmoittavan pois jäämisestä.

Läheistä yhteistyötä toivoen

Kätönlahden koulun ip-ohjaajat : Tiina Kaataja, Eila Löhönen ja Mirka Minkkinen (044 7444213)

Kuurnan kerhohuoneiston ip-ohjaajat: Johanna Mård ja Katja Pelimanni (044 7444578)