Olet täällä

E-aineisto

ipad.jpg
Ellibs

Lainaa e-kirja
Ohje e-kirjojen lukemiseen 

 

E-kirjasto
Yleisten kirjastojen yhteinen eKirjasto tarjoaa käyttöösi eri kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.

Digi-kirjasto
Palvelu kokoaa yhteen yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa. Suurin osa aineistosta on kirjastojen kotiseutukokoelmiin kuuluvaa materiaalia. Aineisto on vapaasti käytettävissä ja linkitettävissä. 

Kainuulaista kulttuurihistoriaa
Digi-kirjastoon sisältyvä kokoelma, johon on koottu vanhaa kainuulaista kirjallisuutta ja muuta Kainuun kirjallisuus- ja kulttuurihistoriaan liittyvää aineistoa.

Project Gutenberg
Sisältää tuhansia vapaasti ladattavia ja luettavia kirjoja

nml_logo.jpg

Naxos Music Library (NML)
Naxos verkkomusiikkipavelu on käytettävissä maksutta Kainuun kirjastojen kirjastokortilla. Ohjeistusta Naxos-käyttöön.
 

eMagz

eMagz
eMagz on sähköinen lehtikirjasto, joka tarjoaa helpon tavan kotimaisten aikakaus- ja ammattilehtien näköisversioiden lukemiseen, millä tahansa päätelaitteella. eMagz on käytettävissä kirjaston tietokoneilta sekä omilta laitteilta kirjaston langattomassa verkossa.

ePress

ePress
ePress on sanomalehtipalvelu, joka tarjoaa kotimaisten sanomalehtien näköisversiot luettavaksi verkossa. ePress on käyttetävissä kirjaston tietokoneilta sekä omilta laitteilta kirjaston langattomassa verkossa.

 

Viddla -elokuvapalvelu

Viddla -elokuvapalvelu on käytettävissä Kainet-kirjastojen kirjastokortilla.