Olet täällä

Nuoriso

kädet1

AJANKOHTAISTA (päivitetty 4.5.2020)

V. 2020 kesätyösetelien haku jatkuu
Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen kesätyöseteleiden hakuaikoja on jatkettu 31.5.2020 klo 18:00 saakka sekä 9-luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Alla sähköiset hakemukset. Tarkemmista aikatauluista vahvistukseen ja noutoon liittyen tiedotamme myöhemmin.
HUOM! Jos työnantajasi on vaihtunut tai hakemusta pitää muilta osin muuttaa, älä tee uutta hakemusta vaan lähetä muutoksesta sähköpostia esko.vayrynen@kajaani.fi  Otsikkoon “Kesätyösetelin muutos” Kerro 1. nimesi 2. oletko ysiluokkalainen vai toisen asteen opiskelija 3. uuden työpaikan tiedot tai muut mahdolliset muutokset.
Toisen asteen opiskelija
9-luokkalainen

Nuorisotalot suljetaan toistaiseksi. Nuorisopalvelujen kerhot ja muut tapahtumat lopetetaan toistaiseksi.
Nuorisotyön palveluja tarjotaan mahdollisuuksien mukaan etänä. Nopeimmin tiedot muutoksiin liittyen näkyvät somekanavillamme, linkit heti vasemmalla valikossa.

Nuorisotyö tukee nuorten kasvua ja kansalaisvalmiuksia kodin ja koulun rinnalla. Nuorisotyö ennaltaehkäisee ja vähentää eriarvoisuuden kasvua kasvavan sukupolven keskuudessa. Teemme työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Toiminnassa on mukana eri yhteistyötahoja ja kolmannen sektorin toimijoita.

Kajaanin kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut
Asemakatu 2
87100 Kajaani

Viimeksi muokattu

12.5.2020