Olet täällä

Liikunta

Sisäliikuntapaikat

Kajaanin kaupungin liikuntapaikkojen koronarajoituksia puretaan 14.5. alkaen ​harkitusti ja asteittain virallisten ohjeiden mukaisesti.
 

Kajaanihalli
Kajaanihalli on auki 3.8. alkaen normaalisti.

Tekonurmikentät
Tekonurmikenttien vakiovuorot alkavat torstaina 14.5. Kouluaikana kentät ovat varattu koulujen käyttöön ja iltaisin urheiluseurojen vakiovuoroille. Vakiovuorolaiset pääsevät kentille 5 minuuttia ennen vuorojen alkamista. Lehtikankaan ja Rostovin tekonurmikentillä on vapaita vuoroja vakiovuorojen ulkopuolella, vapaat vuorot voi tarkistaa vuorokalenterista tästä linkistä.

Varattujen vuorojen aikana kentät ovat suljettuina ulkopuolisilta ja yksityisiltä käyttäjiltä. Liikuntapuiston pesäpallokentän muutostyöt ovat alkaneet minkä vuoksi kentän käyttö on kielletty.

Kaukavesi, Otanmäen maauimala ja uimaranna

Kaukavesi avautuu 17.8. Otanmäen maauimala avoinna 15.6. alkaen.

Kesäniemen uimaranta on kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Kesäniemen uinninvalvonta alkaa 15.6., ja samalla aukeavat rannan sosiaalitilat.

Kuluntalahden ja Paltaniemen uimarannat ovat vapaassa käytössä, ja niiden sosiaalitilat aukeavat 15.6.

Kuntosalit
Otanmäen urheilutalon kuntosali sekä Vienankadun kuntosali avataan 1.6.
Otanmäen kuntosali avautuu ilman henkilökuntaa, ja sinne pääsee toistaiseksi 1 kk, 3 kk ja 6 kk korteilla. Lisätietoja Otanmäen kuntosalista antaa Jukka Pyrrö.

Jäähallin aulatilat ja kuntosali ovat 1.6. alkaen käytössä oheisharjoitteluun vuoron varanneille seuroille.

Vimpelin urheilukeskus
Vimpelin urheilukeskuksen nurmikentät ja yleisurheilukenttä avataan käyttäjille 1.6.
Vimpelin tenniskentät ovat jo vapaassa käytössä.

Kaupunginlammen monitoimikenttä
Kaupunginlammen skeittipuisto, ulkokuntosali, kuntosalikontti ja tenniskenttä ovat avoinna ma-su klo 8:00–21:00.

Ulkoilu ja retkeily
Ulkoilu- ja retkeilyreittejä ylläpidetään ja nuotiopaikkojen puuhuoltoa jatketaan. Ruuhijärvi on toistaiseksi suljettu, mutta Rehjan saari on avoinna normaalisti ja käytössä.

Kaupungin matonpesupaikat aukeavat aikaisintaan 1.6. säiden lämmetessä.

Liikuntatulosyksikkö ei toistaiseksi lainaa liikuntavälineitä asiakkaiden käyttöön.

Kaukaveden, Kajaanihallin, Otanmäen, ja Vienankadun kausi- ja sarjakorttien käyttöaikoja jatketaan koronasulun keston verran. Kortteja ei hyvitetä rahallisesti. Käyttöaikahyvityksen tarkemmat ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Valtioneuvoston ohjeistusten mukaisesti liikuntapaikkoja avataan harkitusti ja asteittain 1.6. lähtien.  Sisäliikuntapaikat aukeavat vähitellen viranomaisten ohjeita noudattaen. Voimassa olevia koronarajoituksia noudatetaan ja valvotaan. Muistutamme liikkujia huolehtimaan omasta henkilökohtaisesta hygieniasta sekä turvaväleistä muihin liikkujiin. Avattuja liikuntapaikkoja huolletaan ja puhdistetaan säännöllisesti.

Lisätietoja
Aleksi Nyström
liikuntapalvelupäällikkö
0444214378

 

Viimeksi muokattu

3.8.2020