Olet täällä

2.7.2015 - 20:33

Kuntalisä työllistämiseen kajaanilaisille yrityksille ja yhdistyksille

Jokimaisema. Kuva: Jonna Kallunki
Kajaanin kaupungin työttömien työllistämiseen myönnettävän kuntalisän ehtoja on tarkennettu ja laajennettu.

Nyt myös kajaanilaisilla yrityksillä on mahdollisuus hakea kaupungilta kuntalisää, kun ne työllistävät kajaanilaisen pitkäaikaistyöttömän vähintään 6 kuukaudeksi tai kajaanilaisen työttömän oppisopimustyösuhteeseen ammatillisiin perustutkinto-opintoihin. Työajan on oltava vähintään 85 % alan säännöllisestä työajasta.

Kajaanilaisilla yhdistyksillä on mahdollisuus hakea kuntalisää, kun ne työllistävät palkkatukeen oikeutetun työttömän työnhakijan, joka on saanut työmarkkinatukea työttömyyden perusteella 300 päivää vähintään 6 kuukaudeksi tai palkkatukeen oikeutetun työttömän työnhakijan oppisopimustyösuhteeseen ammatillisiin perustutkinto-opintoihin. Työajan on oltava vähintään 80 % alan säännöllisestä työajasta.

Kuntalisän määrä on yrityksille ja yhdistyksille 250,00 euroa/kk/työntekijä ja sitä maksetaan työsuhteen voimassaoloajalta, kuitenkin enintään kuudelta kuukaudelta, paitsi oppisopimustyösuhteessa enintään kolmen vuoden ajalta. Työsuhteen tulee alkaa 1.7.-31.12.2015 välisenä aikana.

Kuntalisä tulee käyttää työllistetyn työntekijän palkkakulujen ja lakisääteisten työnantajakulujen kattamiseen. Yhdistykset voivat käyttä kuntalisän myös kyseisten työllistettyjen työnohjausta varten palkatun työvalmentajan palkkauskuluihin.

Kuntalisää haetaan seuraavilla lomakkeilla:

Väärä Scaldin tunniste ID.

Väärä Scaldin tunniste ID.

 

Lomakkeissa ovat tarkemmat ohjeet kuntalisän hakemisesta ja myöntämisehdot. Lisätietoja antaa henkilöstösihteeri Paula Tokkonen, p. 044-710 0377, s-posti paula.tokkonen@kajaani.fi.

Kajaanissa 2.7.2015

Kajaanin kaupunki
Työllisyyspalvelut

Uusimmat