Olet täällä

Kainuun Tyvi ry

Kainuun Tyvi ry on työntekijöiden virkistysyhdistys, joka järjestää jäsenilleen monenlaista vapaa-ajan toimintaa ja myöntää tukea erilaisiin tapahtumiin.

Näihin matkoihin käytettävissä Tyvin vuoden 2018 matkatuki jäsenmaksun maksaneilla.

 

 

TOIMINTAA
YHDESSÄOLOA
VIRKISTYSTÄ
ILOA

Tyvin toimintaa vuonna 2017

Tyvi järjestää kulttuuri- ja ostosmatkoja, lajikokeiluja ja muita kertaluonteisia tapahtumia. Lisäksi Tyvi tukee jäseniään 15 e/vuosi/henkilö, jonka voi käyttää kertaluonteisena matkatukena Tyvin järjestämään yön yli matkaan tai vaihtoehtoisesti vitosen tukina omaehtoiseen liikuntaan/kulttuuriin. Vitosen tuilla tuetaan jäseniä kainuulaisten tapahtumien osallistumismaksuissa. Tuen saa kuitteja/lippuja vastaan, joista vähintään 1/3 tulee olla kuntoiluun tai omaan hyvinvointiin liittyvää ja 2/3 liikunta- tai kulttuuritapahtumiin. Elokuvat, teatterit, Jymyn, Hokin ja muiden seurojen pelit sekä tanssipaikkojen liput ovat kulttuuritapahtumalippuja. Vitosen tuet ovat enintään 15 e/v./hlö. Vain yhdenkin kuntoiluun tai omaan hyvinvointiin liittyvän kuitin voi lähettää, jolloin tukea maksetaan 5 e.  Tyvi välittää jäsenhintaan erilaisia tapahtumalippuja mm. WinterOpeniin.

Tiedotamme tapahtumista mm. sähköpostitse lähetettävillä jäsentiedotteilla ja työnantajien intranetsivuilla sekä Facebookissa.

Tervetuloa Tyviin!